Coffee zeRo Användning och dosering

En förpackning Coffee Zero innehåller 30 portionspåsar
vilket motsvarar 1 månads förbrukning.
Den rekommenderade dosen är 1 påse per dag.

Drick 1 kopp varje dag, gärna så tidigt som möjligt på dagen i samband med frukosten. Naturligtvis kan du dricka din(a) kopp(ar) när som helst, men genom att dricka Coffee Zero tidigt på dagen ökar du kroppens förbränningsförmåga under dagen och får extra energi.

Coffee Zero använder du på samma sätt som ditt vanliga snabbkaffe – du rör bara ut det i hett vatten. Coffee Zero innehåller 60 mg koffein per daglig dos.

 

Använd Coffee Zero regelbundet för bästa hälsoeffekt

Coffee Zero är en kraftfull fettförbrännare vars effekt ökar vid regelbunden användning. Viktminskning kan förväntas efter 2 veckor till 3 månaders daglig användning. Individuella skillnader förekommer, men de aktiva substanserna tas lika bra upp i kroppen av alla. Kontakta oss om du har några frågor.

Bra för hälsan

Coffee Zero hjälper dig inte bara att gå ner i vikt. Kaffet innehåller också många ämnen som är bra för din hälsa. Därför rekommenderar vi att du gör det till en vana att dricka en kopp Coffee Zero varje dag. Idag använder flera tusen svenskar Coffee Zero som en extra ”sjukförsäkring” i den hektiska vardagen. Allt du behöver göra är att byta ut en av dina dagliga koppar kaffe mot Coffee Zero.

Coffee Zero har en stark antioxidativ effekt. Antioxidanterna i kaffe kan minska oxidativ stress, en process i kroppen som är orsaken bakom många sjukdomstillstånd, både lindriga och mer allvarliga.

Coffee Zero innehåller stora mängder antioxidanter och det räcker därför med en kopp för att täcka dagsbehovet. Dessa aktiva ämnen finns inte i vanligt kaffe.

Den rekommenderade dagsdosen, 1 påse per dag, bör inte överskridas, men kan justeras om du känner att du behöver en starkare eller svagare dos. Kontakta vår kundservice för tips och råd om vilken dosering som är mest lämplig för just din situation. Våra kunniga produktspecialister finns till hands för att besvara alla dina frågor. All rådgivning är gratis.

Coffee Zero rekommenderas för kvinnor och män över 18 år som vill gå ner i vikt.

 

Läs vad våra kunder säger Kontakta oss