Coffee zeRoMagasinet

– Kaffet blev mitt bästa beslut någonsin!

– Jag köpte, och kilorna försvann inom några veckor. Det var fantastiskt hur effektivt det var.

Dessa ord kommer från 58-åriga Julie från Stavanger i Norge. Efter ett olyckligt fall på isen, tvingades hon ta livet lugnt under drygt 1,5 år. Den annars så aktiva Julie upplevde denna period som en av de värsta i hennes 58 år gamla liv.

Jag var tvungen att öka min förbränning

– Det var mina knän som blev skadade, så jag var tvungen att ta det lugnt. Men jag gick upp i vikt under perioden, och jag kände mig så tung. Inte roligt alls. Jag fick inte motion, så jag brände inte fett. Efter ett tag hade jag gått upp flera kilo. Tänker det var totalt 11 kilo, säger en ärlig Julie.

Gick ner 15 kilo

– Jag hade bestämt mig för att gå ner i vikt. Men jag behövde hjälp. Att ett kaffe skulle betyda så mycket för mig är verkligen fantastiskt. Jag gick ner 4 kilo redan den första veckan, säger Julie.

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen.

– Efter 3 månader med en kopp Coffee Zero varje dag, hade jag gått ner 15 kilo. Helt fantastisk, säger en glad Julie. Jag fick mycket “gratis” med Coffee Zero. Det var min ökade bränna som fick mig att få detta resultat.

Hälsosam livsstil med Coffee Zero

Julie har inga som helst planer på att sluta med Coffee Zero – utan hon brukar snarare rekommendera Coffee Zero till de som vill gå ner i vikt.

– Jag har rekommenderat Coffee Zero till många, och de är nöjda, säger hon, och fortsätter:

– Nu har jag nått mitt mål. Men kaffe hjälper mig att hålla min kropp igång, så det här kaffet har kommit för att stanna hos mig. Det ger också energi! Dessutom smakar kaffet helt utmärkt, säger Julie.

Nu har vi sålt över 340 000 förpackningar. Det vill vi fira genom att erbjuda dig att köpa till HALVA PRISET! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och endast den här veckan.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!