Coffee zeRoMagasinet

Vi behövde gå ner lite i vikt, båda två

När May Bismo Lerudsmoen bestämde sig för att prova Coffee Zero, hängde hennes man Rune på. Det är snart fyra år och flera byxstorlekar sedan.

– Ja, jag sitter faktiskt här med en kopp kaffe just nu. En smörgås och en Coffee Zero – det är en bra start på dagen! Rune Lerudsmoen berättar att hustrun May en dag talade om för honom att hon hade beställde en provförpackning Coffee Zero. När hon föreslog att de skulle dela förpackningen hängde han på.

Jag tänkte att jag skulle vara lite solidarisk!

– Och som May med rätta påpekade: Det skulle inte skada om vi gick ner lite i vikt båda två. Sedan dess har jag sett till att skålen i köksfönstret aldrig är tom på gröna påsar. Det är nämligen jag som sköter om beställningarna, säger Rune med ett leende.

Har tappat åtta kilo

66-åringen från den norska småstaden Våler har varit rullstolsbunden sedan tonåren. Bristen på fysisk aktivitet är en utmaning för många rörelsehindrade och med åren har det blivit allt viktigare för Rune att hålla koll på vikten. Men det är inte alltid så lätt för den som älskar norsk husmanskost som får i kål, pinnekjøtt och älgsoppa.

thor
Den dagliga koppen: May och Rune dricker Coffee Zero varje dag!

– Du har väl aldrig varit särskilt intresserad av att motionera. Det var ett av skälen till att jag tänkte att du borde prova Coffee Zero, säger May och berättar att livet som ”bondmora” har hållit henne fysiskt aktiv under alla år. Trots det har några extra kilon för mycket smugit sig på.

– Men sedan jag började använda Coffee Zero har jag gått ner åtta kilo. Det märks i vardagen. Det tar liksom inte emot så mycket när man rör sig. Dessutom har vi gått ner några klädstorlekar, båda två.

Kaffet sätter fart på förbränningen

– Trots att jag inte ändrat livsstil särskilt mycket har jag gått ner två, tre byxstorlekar. Min slutsats är att Coffee Zero sätter fart på förbränningen, säger Rune.

– Det har gått väldigt lätt. Jag tycker också att Coffee Zero reglerar matsmältningen på ett bra sätt, säger May. 64-åringen tillägger att både hon och Rune nästan aldrig hoppar över den dagliga kafferutinen.

– Då får vi nämligen lite dåligt samvete. Så när jag ska resa bort har jag alltid ett litet lager med Coffee Zero med mig i resväskan. Det är väldigt praktiskt, säger hon.

Just nu har vi en kampanj där du kan köpa Coffee Zero för HALVA PRISET. Fyll i formuläret nedan. OBS! Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller så länge lagret räcker.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!