Coffee zeRoMagasinet

Blivit mer medveten om min hälsa

– Coffee Zero hjälper mig att klara vardagen, säger Andreas K. Hvitstein.

I en hektisk vardag är det inte lätt att hålla fast vid goda vanor. Det vet företagsledaren Andreas K. Hvitstein, som arbetar hårt med att etablera sitt nya företag inom PR och kommunikation.

– Jobbet är väldigt roligt, men krävande. Dagarna är långa, och matlagning och motion kommer ofta i andra hand, säger 34-åringen.

Kläderna blev för små

Andreas har aldrig haft problem med övervikt, men han insåg att utvecklingen gick åt fel håll när kläderna inte längre satt bra.

– De satt helt enkelt för tight, säger Andreas med ett leende. Och även om jag tycker om att shoppa kändes det inte rätt att förnya hela garderoben bara för att jag hade lagt på mig några kilon.

Coffee Zero till frukost

Andreas tillhör gruppen kaffedrickare som inte mäter konsumtionen i koppar, utan i liter. Därför väckte bantningskaffet Coffee Zero hans intresse.

– Ja, jag medger att jag är kaffeberoende, så varför inte slå två flugor i en smäll? Om ett kaffe kunde hjälpa mig att gå ner i vikt skulle det vara perfekt, säger han. Andreas ersatte det vanliga morgonkaffet med en kopp Coffee Zero. Resultatet lät inte vänta på sig.

– Coffee Zero ökade mättnadskänslan märkbart. Därmed blev det lättare att dra ner på småätandet och jag blev mer medveten om min hälsa. Nu känner jag mig helt enkelt friskare och dessutom är garderoben räddad, säger han och ler.

Pigg och alert

Som storkonsument av kaffe känner Andreas väl till de uppiggande effekterna av de svarta dropparna. Men Coffee Zero ger det där lilla extra.

– Jag blir mycket piggare och kan koncentrera mig bättre när jag dricker Coffee Zero. Det hjälper mig att klara vardagen, säger han.Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Gröna kaffebönor är egentligen som vilka kaffebönor som helst, men de är inte rostade. När vanliga kaffebönor rostas försvinner mycket av klorogensyran som finns naturligt i kaffebönor. I Coffee Zero däremot bevaras klorogensyran, som bland annat bidrar till att förbränningen av fett i kroppen ökar.

Klorogensyra bidrar till att blodsockernivån stabiliseras, vilket i sin tur gör att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

Kaffe är dessutom en av de allra bästa källorna till antioxidanter. Antioxidanter är viktiga för hälsan på grund av dess förmåga att hämma inflammatoriska processer och neutralisera skadliga syreföreningar som annars påverkar kroppens celler negativt.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!