Coffee zeRoMagasinet

Bytte ut morgonkaffet – gick ner 3 kilo

En kopp kaffe med vänner, gärna på verandan i solen, är Susanna Ahnstrands melodi. Hon är livsnjutaren som trivs bäst när hon får arbeta i lugn och ro i trädgården. Som många andra har hon lätt för att falla för frestelsen att småäta det som finns hemma i skafferiet, men nu har det blivit ändring på det.

Jag har helt slutat att titta i skåpen efter något sött. Innan gjorde jag det hela tiden men sötsuget har minskat något enormt, säger Susanne.

Bytte ut morgonkaffet – gick ner 3 kilo

Tidpunkten för den första koppen kaffe på morgonen är en viktig stund för Susanne. Då sitter hon ensam i lugn och ro och får lite egen tid. Hemligheten bakom det försvunna sötsuget är att Susanne har bytt ut den koppen mot hälsokaffe.

Jag ställde mig på vågen i morse. Jag har hållit på i två månader nu och har gått ned 3 kilo. Jag har känt på byxor att jag gått ned i vikt. Innan satt byxorna åt mer, men nu är de mer lösa.

Positiva resultat – kommer fortsätta

Det är en bra start. Jag vill gärna gå ned mer. Hälsokaffet smakar som vanligt kaffe och det fungerar bra på mig. Jag kommer fortsätta med detta!

Jag känner mig piggare. Att man orkar lite till, det är positivt. Jag kanske är gladare och trevliga, haha!

Vännerna såg förändringen

Susanne berättar att två av hennes väninnor som hon brukar fika med lade märke till den positiva förändringen.

De frågade vad jag drack. Då berättade jag om Coffe zero och då ville de också smaka. Som det låter så går det framåt där också.

coffee zeRoBeställ till kampanjpris

Vi firar 50 000 sålda paket och ger dig Coffee Zero till halva priset!

  • 10 siffror

Ja, tack! Jag vill beställa Coffee Zero för bara 149 kr för 1 månads förbrukning. Säljs som en prenumeration utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet kommer jag att motta 1 månads förbrukning varje månad fram till uppsägning för endast 299 kr i månaden. Alla försändelser har GRATIS frakt. För att säga upp prenumerationen ska du kontakta kundtjänst inom 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning åtar du dig att ta emot nästa schemalagda leverans. Vi finns här för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!