Coffee zeRoMagasinet

– Coffee Zero är min bästa morgonrutin!

För Ulla Johansson innebär livet som pensionär ett mer aktivt liv än någonsin. Tack vare sin nya morgonrutin – en kopp Coffee Zero – mår hon mycket bättre och har dessutom uppnått fantastiska resultat med sin träning.

Ett nyttigare alternativ

För några år sedan lämnade Ulla storstadslivet, tog med sig familjen och flyttade ut på landet. Nu bor hon i Hofors, där dagarna fylls av friluftsliv, pyssel i hemmet, körsång och hårda träningspass på gymmet.
– Jag tränade väldigt mycket under en period, dels för att hålla mig i form men också för att gå ner i vikt och bli av med några centimeter kring magen, men jag upplevde inte att det gav några resultat. När jag sedan läste om Coffee Zero blev jag nyfiken och sugen på att prova. Jag gillar kaffe och ett nyttigare alternativ som dessutom kunde hjälpa mig med vikten lät mycket intressant.

Artikkelen fortsetter under bildet
ulla

Gått ner 6 kilo

Ulla började dricka Coffee Zero varje morgon, en rutin som nu följt med henne under ett års tid.
– Det har blivit en naturlig vana att dricka det goda, nyttiga kaffet på morgonen – och viktnedgången har gått av bara farten!

Jag har gått ner ungefär 6 kilo på den här korta tiden och jag känner mig piggare, smalare och mer hälsosam än förut.

Lätt att använda

Trots att hon bor i Hofors är Ulla alltid på språng. Sonen bor kvar i Stockholm så det blir många tågresor dit, men hon åker även till andra spännande platser – och Coffee Zero har hon alltid med sig.
– Jag gillar nyttiga kosttillskott men ibland kan det vara svårt att få med sig allt. Coffee Zero kommer i en praktisk påse som jag enkelt får plats med i fickan, så oavsett var jag befinner mig är det lätt att få i sig alla antioxidanter jag behöver.

– Jag tycker att alla som är nyfikna på en nyttigare variant av kaffe borde testa Coffee Zero och få alla positiva fördelar på köpet, avslutar Ulla.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!