Coffee zeRoMagasinet

– Coffee Zero håller mig frisk!

Karin Sipola bor i Luleå där hon varvar sitt arbete på dagarna med pardans på kvällarna. Trots den bitande kylan uppe i norr håller hon sig alltid frisk – tack vare Coffee Zero.

Godare än vanligt kaffe

På Luleå Airport är det Karin som håller koll på alla transporter av gods och bagage. Hon börjar jobba tidigt på morgonen och arbetar en stor del av dagen utomhus – i alla slags väder.
– Jag börjar jobba redan klockan 5 och då är jag inte så sugen på vanligt kaffe. Coffee Zero är ett mycket bättre alternativ då det både smakar godare och känns mer hälsosamt än kaffe med koffein, berättar Karin, som gärna avslutar sina tuffa arbetsdagar med dans i form av bugg och foxtrot.

Frisk året runt

Hon började med Coffee Zero för ungefär ett år sedan och har druckit en kopp varje morgon sedan dess. Coffee Zero innehåller mycket antioxidanter, något som Karin verkligen haft nytta av.
– Jag jobbar utomhus varje dag i såväl kyla, regn som snö men trots det har jag inte varit sjuk en enda gång sedan jag började med Coffee Zero. Mitt immunförsvar är verkligen på topp!

Bra alternativ till morgonkaffet

Coffee Zero har också hjälpt Karin att hålla vikten utan problem.

– Jag är svag för fikabröd och andra godsaker men tack vare Coffee Zero har jag kunnat fortsätta njuta av livets goda utan att det påverkat min figur över huvud taget, säger hon och skrattar.

Att byta ut det vanliga morgonkaffet mot en kopp Coffee Zero är något hon rekommenderar till alla.
– Det är mer hälsosamt, det håller dig frisk och du får en bra känsla i magen hela dagen, avslutar hon.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!