Coffee zeRoMagasinet

– Coffee Zero höjer min livskvalitet!

Att motionera och röra på sig är inte det enklaste för Inga-Lill, men tack vare Coffee Zero kan hon ändå upprätthålla en hälsosam livsstil – och hålla kilona på plats!

Inga-Lill, 72 år från Garphyttan, är en glad pensionär som älskar att lösa korsord, umgås med sin man, pyssla och virka. För ungefär ett år sedan såg hon en annons på Facebook som fångade hennes intresse. Ett gott kaffe som var mer hälsosamt än hennes vanliga kopp på morgonen – och som dessutom kunde få henne att gå ner i vikt – gjorde henne mycket nyfiken. Idag har Coffee Zero blivit en naturlig del av hennes vardag och hon kan inte tänka sig att leva utan.

– Jag dricker Coffee Zero varje morgon och ibland tar jag en kopp på eftermiddagen också, när jag vill unna mig något lite extra gott, säger Inga-Lill och skrattar.

Tacksam för Coffee Zero

– Jag har alltid gillat att motionera men för en tid sen fick jag fibromyalgi, vilket har gjort att jag har svårt att röra på mig så mycket som jag skulle vilja. Nu dricker jag Coffee Zero varje dag, ett kaffe som gör att jag trots detta kan hålla kilona i schack, vilket jag är otroligt tacksam för.

Coffee Zero håller kilorna på plats

Inga-Lill har gillat kaffe så länge hon kan minnas och medger att hon fortfarande tar en vanlig kopp kaffe ibland, även om hon märker att hon börjar tycka Coffee Zero är godare.

– När jag dricker vanligt kaffe behöver jag både socker och mjölk för det ska smaka bra. Coffee Zero däremot kan jag dricka precis som det är, helt utan tillbehör och likaväl tycker jag att det är supergott!

Nyttigt och fräscht

Förutom att hon håller vikten under kontroll, upplever hon också att kaffet höjer livskvaliteten.

– Det känns bra att jag slipper det där extra sockret som jag häller i mitt vanliga kaffe, med Coffee Zero känner jag mig mer hälsosam och ja, mår riktigt bra, helt enkelt!

Trots att Coffee Zero är en sådan stor favorit hos henne, har hon ännu inte fått maken att prova på drycken. – Men det ska nog gå att lösa, säger Inga-Lill med ett finurligt skratt.

– Det är en supergod dryck som verkligen får mig att må bra och jag vet att jag skulle sakna den om jag inte fick en kopp varje morgon. Det är en rutin i mitt liv som betyder väldigt mycket.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!