Coffee zeRoMagasinet

Dietisten trodde inte det var sant

Terje Gundersen (63) började dricka Coffee Zero. Nu har han gått ned mer än tolv kilo!

– Det var hög tid att göra någonting. Jag vägde minst 20 kilo för mycket och det mesta satt fast förankrat runt magen, berättar Terje Gundersen.

Alla försök med träning och kostförändringar hade varit förgäves. Och när han sedan låg på gränsen att utveckla diabetes typ 2 skickade hans husläkare honom till dietisten. Men 63-åringen hade redan «tjuvstartat». Han hade börjat dricka Coffee Zero.

Det var min sambo som tyckte att jag borde prova hälsokaffe. Jag dricker ju kaffe ändå så jag tänkte varför inte? Jag hade ingenting att förlora, berättar Terje.

Förbluffad

Han kunde aldrig drömma om vad en daglig kopp Coffee Zero skulle leda till. Efter tre månader hade han tappat hela tolv kilo – och det skedde innan han hann börja med dietistens goda råd.

– Jag har ätit precis som förr, och dietisten är helt förbluffad. Hon säger att hon inte kan förklara det på något annat sätt än att det är Coffee Zero som har hjälpt mig, säger Terje.

Han har märkt att såväl hungerkänslorna som sötsuget har minskat sedan Coffee Zero hamnade på frukostbordet.

Jag blir snabbare mätt och äter därför mindre än förr. Dessutom har jag inte längre någon längtan efter sötsaker. Och jag som alltid plockade med något gott från godishyllan i affären. Nu går jag rakt förbi utan att bli frestad.

Ett lättare liv

Som mest vägde Terje cirka 110 kilo. Nu vill han ner till en matchvikt på 85 till 90 kilo, precis som hans doktor vill.

– Redan nu är hälsovinsten enorm. Diabetesrisken har minskat rejält och jag har fått ett mycket bättre, för att inte säga lättare, liv. Förr kändes det som att magen låg under hakan men nu är det enklare att flytta på sig, berättar Terje.

– Jag har mer energi och längre uthållighet. Dessutom känner jag inte av min gamla meniskskada lika mycket längre. Och det går inte en dag utan att jag får positiv respons från släkt och vänner, ler han nöjt.

Och Coffee Zero? Den har kommit för att stanna.

– Inte nog med att kaffet har hjälp mig ur en besvärlig situation, det smakar gott också!

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!