Coffee zeRoMagasinet

Så gick Magnar ner 30 kilo

Receptet: motivation, motion och Coffee Zero.

– Förut gick jag upp och ner i vikt, men mest upp. Nu går jag bara ner. Magnar Aas har gått ner hela 30 kilo och det är bara åtta månader sedan han bestämde sig för att göra något åt sin hälsa. Och det bästa av allt: Att gå ner i vikt har inte varit särskilt svårt, menar 66-åringen.

Magnars recept för ett sundare liv är motivation, motion och Coffee Zero.

Misslyckad operation

– 2003 blev min rörelseförmåga hämmad efter en misslyckad operation. Sedan dess har extrakilona smugit sig på. När jag till slut vägde 130 kilo insåg jag att något måste göras, berättar Magnar.

Han gjorde två saker: Beställde en förpackning Coffee Zero och skaffade medlemskap på ett träningscenter. Att dricka en kopp bantningskaffe varje dag och gå på gymmet tre gånger i veckan är numera en rutin och han äter och ungefär som tidigare, normalt och ganska sunt. Men en sak är nytt:

– Förut åt jag mycket godis och choklad, men sedan jag började dricka Coffee Zero har det mesta av sötsuget försvunnit. Dessutom har mättnadskänslan börjat fungera normalt igen. Nu äter jag tre normala måltider om dagen och nöjer mig med det. Jag går inte omkring och tänker på mat hela tiden. Men jag unnar mig fortfarande något extra på helgen, säger han och skrattar.

Smakar gott

I dag väger Magnar drygt 100 kilo och både hälsan och livskvaliteten har förbättrats. Nu är målet att nå matchvikten – 80 kilo.

– Ingenting går av sig självt, men hittills har det fungerat bra. När man lyckas så ökar motivationen, konstaterar han och poängterar att Coffee Zero hjälpt honom att förändra sin livsstil.

– Coffee Zero har tveklöst en effekt. Dessutom har det hjälpt mig att lägga om mina vanor i vardagen. Jag har använt kaffet i åtta månader nu och jag är övertygad om att det är bra att dricka det regelbundet. Dessutom är det gott! Coffee Zero smakar verkligen kaffe, vilket man inte kan säga om andra sorters ”bantningskaffe” som jag har provat.

Fakta om Coffee Zero

* Coffee Zero innehåller klorogensyra från orostade, gröna kaffebönor. Klorogensyra har många gynnsamma hälsoeffekter, men går förlorat när vanliga kaffebönor rostas

* Klorogensyra är känt för sin förmåga att minska blodsockernivån, vilket bidrar till att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

* Coffee Zero innehåller antioxidanter som hämmar inflammationer och skyddar cellerna mot fria radikaler.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!