Coffee zeRoMagasinet

– Gick ner 12 kilo på rekordtid

– Jag älskar en varm kopp kaffe. Dessutom, när kaffet var så extremt effektivt för min viktminskning, var det självklart för mig att börja

51-åriga Trude från Oslo i Norge kände inte igen sin egen kropp efter sin sjukdom. För två år sedan gjorde Trude en knäoperation, och under dessa två år gick hon upp 16 kilo. Viktökningen gick utöver hennes humör och välbefinnande, och hon bestämde sig för att göra något. Men Trude behövde något som fick henne igång, enligt sig själv. Coffee Zero var perfekt för henne.

– Jag brukar dricka en kopp kaffe varje dag. Så det var mycket bra för mig att byta ut en av dessa koppar med Coffee Zero. Kaffet smakar också underbart!

Snabba resultat!

Hun började dricka Coffee Zero varje morgon, en rutin som verkligen gav resultat. Efter några veckor gav kaffet en märkbar effekt.

Gick ner 4,5 kilo på en vecka

– Det var fantastiskt, och jag kunde känna att min fettförbränning ökade varje dag. Efter en vecka hade jag redan gått ner 4,5 kilo! Jag hade inte hoppats på så bra resultat, det gick mycket snabbare än jag trodde, säger Trude.

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen.

Det var just det här Trude behövde: – Jag fick mycket “gratis” med Coffee Zero. Så jag är väldigt glad över den här produkten. Coffee Zero sparkade igång min förbränning och det gav snabba resultat!

Gått ner 12 kilo

– Jag har använt kaffet i tre månadar och jag är övertygad om att det är bra att dricka det regelbundet. Jag har gått ner 12 kilo nu. Jag skulle inte få detta resultat utan Coffee Zero.

Nu har Trude nått sin idealvikt och trivs väldigt bra med det. – Coffee Zero har varit till stor hjälp för mig. Kaffet smakar dessutom gott, och det är hyfsat billigt jämfört med kaffekapslar till exempel. På mitt frukostbord har det kommit för att stanna, säger Trude.

Nu har vi sålt över 340 000 förpackningar. Det vill vi fira genom att erbjuda dig att köpa till HALVA PRISET! Erbjudandet gäller så länge lagret räcker och endast den här veckan.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!