Coffee zeRoMagasinet

Gick ner 16 kilo med Coffee Zero

– Det här trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva, säger Karine Sekkingstad.

– Vikten på topp, formen i botten. Så beskriver Karine Sekkingstad tillvaron efter att hon blev sjuk 2012. 42-åringen är 175 cm lång och har alltid varit smal, men i samband med en sjukdom ökade hon kraftigt i vikt.

– Jag försökte träna och leva sunt, men i den svåra situation jag befann mig i var det inte så lätt. Därför letade jag efter något som kunde ge mig en knuff i rätt riktning. Det hittade jag med Coffee Zero, berättar trebarnsmamman.

Från 85 till 69 kilo

Karine hade redan provat ett annat bantningskaffe, men det hade inte den effekt hon ville ha. Dessutom var det så gott som ”odrickbart” eftersom det var beskt.

– Det gjorde att jag var skeptisk till Coffee Zero, men jag bestämde mig ändå för att ge produkten en chans, och det är jag glad över idag.

– Eftersom det inte var förrän jag hittade Coffee Zero så märkte jag en positiv förändring, och kilorna föll från 85 till 69 kilo på rekordtid. Säger Karine.

Så efter bara några månader gav Coffee Zero ett uppseendeväckande bra resultat. Karine gick ner hela 16 kilo och idag väger hon under 70 kilo.

– Det här trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva, i alla fall inte på så kort tid, säger Karine.

Ökad livskvalitet

En trevlig konsekvens av den stora förändringen är att hon fått byta ut garderoben. Men det bästa är att jag fått en mycket bättre livskvalitet, berättar Karine. Och det är ett av de viktigaste skälen till att hon vill dela med sig av sina erfarenheter av Coffee Zero.

(Artikeln fortsätter under bilden)
karine

– Övervikt påverkar både den fysiska och den psykiska hälsan. Jag förlorade både självförtroendet och livsglädjen, vilket ledde till att jag ofta blev sittande hemma. Nu trivs jag bättre, både när jag är själv och tillsammans med andra. Det är lättare att ta sig ut när jag känner att människor ser mig och inte bara min stora kropp, säger Karine.

– Jag dricker en kopp innan varje måltid för att ”kickstarta” förbränningen. Det är mycket som tyder på att det fungerar bra, säger hon med ett leende.

Om du vill prova Coffee Zero du också, beställar du det omedelbart i formuläret nedanför.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!