Coffee zeRoMagasinet

Hälsokaffet gör att hon håller sig i form

Anita Johansson beskriver sig själv som positiv och glad. Hennes stora passion i livet är att sända radio och hon har gjort det i över 20 år. Det händer att hon tränar, men det är inte det som gör att hon håller sig i form.

Allt jag gör är att jag tar en kopp hälsokaffe med lite mjölk på morgonen, säger Anita.

Inte längre någon längtan efter sötsaker

Jag tycker verkligen att det har minskat sötsuget och att jag nu lyckas hålla vikten på en konstant nivå. Det känns nästan som att man kan äta utan att gå upp. Jag tycker det är bra, väldigt bra!

Jag har gått ned litegrann. Det är ju inte 10 kilo på en vecka, men jag tänker att man får ha tålamod. Jag tycker att jag är duktig som har minskat på sockerintaget och tror att det långsiktigt kan påverka vikten.

Istället för att äta mycket sötsaker säger Anita att det räcker med att ta en kopp Coffe Zero på morgonen för att suget ska försvinna.

Jag äter mycket mindre godis och choklad nu. Jag har ingen längtan efter det längre. Det är underbart och jätteskönt! Det är magiskt tror jag, säger Anita och skrattar.

Det bästa hon testat hittills

Jag rekommenderar alla att testa Coffe Zero. Det fungerar bättre på mig än exempelvis pulver eller tabletter som jag provat tidigare. En kopp kaffe vill de flesta av oss ändå ha på morgonen.

Fakta om Coffee Zero

Kaffe Zero innehåller klorogensyra och krom som bidrar till den normala omsättningen av kostenergigivande näringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner.
Dessutom bidrar krom till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!