Coffee zeRoMagasinet

Jag känner inte alls samma sug efter godis och sötsaker

Susanne Johansson, 55 år från Nyköping, ser sig som en aktiv person. Hon har tävlat i i tennis sedan barnsben och tränat flera gånger i veckan. Men en dag var olyckan var framme och satte stop för både träning och tävling.

Det var en enkel operation som gick helt fel. Istället för en operation blev det nio operationer vid tre olika sjukhus vilket slutade med över sex månaders sjukhusvistelse. För en aktiv person som mig var detta självklart en tuff period.

Hälsomedveten livsstil

Med nyvunnen insikt om att hälsan både är skör och viktig läste Susanne om grönt kaffe.

Jag fastnade direkt när jag läste om Coffe Zero och tänkte att detta måste jag prova. Jag läste på mycket om grönt kaffe och ville förstå produkten innan jag beställde. Och så här i efterhand kan jag gå i god för de positiva effekter jag läste om.

Grönt kaffe innehåller klorogensyra som bidrar till minskat sötsug, något Susanne känner igen.

Det är stor skillnad. Jag känner inte alls samma sug efter godis och sötsaker. Jag äter mer balanserat nu. Förut kanske man åt lite extra bara för att det var gott, men det suget finns inte längre på samma sätt. Jag dricker Coffe Zero till frukost nu och dagen känns faktiskt lättare med det.

Något för skeptikern

För den som är skeptisk finns bara en sak att göra menar Susanne:

Prova själv! Det är det enda raka. Jag provade och det tog lite tid innan jag märkte effekt men jag mår mycket bättre nu. Jag har mer ork nu. Mina föräldrar är väldigt nyfikna på mitt nya kaffe och jag är säker på de också kommer gilla det, avslutar Susanne.

Fakta om Coffee Zero

Kaffe Zero innehåller klorogensyra och krom som bidrar till den normala omsättningen av kostenergigivande näringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner.
Dessutom bidrar krom till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

coffee zeRoBeställ idag och få over 40% rabatt!

Över 200 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja, tack! Jag vill beställa Coffee Zero för bara 169 kr för 1 månads förbrukning. Säljs som en prenumeration utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet kommer jag att motta 1 månads förbrukning varje månad fram till uppsägning för endast 299 kr i månaden. Alla försändelser har GRATIS frakt. För att säga upp prenumerationen ska du kontakta kundtjänst inom 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning åtar du dig att ta emot nästa schemalagda leverans. Vi finns här för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!