Coffee zeRoMagasinet

Jag känner mig gladare!

Camilla bor i Skåne och har genom åren testat många olika metoder för att gå ner i vikt.

Jag har testat en hel del kurer men jag tröttnar lätt och det är kanske inte så bra egentligen. Jag har tyvärr alldeles för lätt att gå upp i vikt.

För några månader sedan läste hon om Coffee Zero och ville testa själv

Jag fastnade för att det verkade enkelt. Jag dricker mycket kaffe så att byta en vanlig kopp mot Coffee Zero borde inte vara så svårt – och det var det inte heller!

Camilla har slarvat lite med maten och inte ätit så nyttigt som hon egentligen tänkt. Jag har ju lätt att gå upp i vikt så normalt när jag slarvar med maten lägger jag snabbt på mig några onödiga kilon. Men sen jag började dricka Coffe Zero så går jag inte upp i vikt. Det känns jätteskönt!

För Camilla har livet inte förändrats så mycket. Det enda hon gjort är att byta ut morgonkaffet till Coffee Zero. Den första och viktigaste koppen kaffe är den till frukostmackan. Nu har jag bytt ut den till Coffe Zero och i början tyckte jag det smakade annorlunda, men inte längre. Nu måste jag ha mitt Coffee Zero på morgonen!

Nu har Camilla precis fått hem sin tredje beställning av kaffet och hon planerar att fortsätta. Jag har inte sagt till någon att jag använder Coffe Zero, men min sambo har kommenterat att jag minskat i vikt. När första beställningen kom på posten vägde jag 65 kilo och idag väger 58 kilo. Jag känner mig gladare och det är klart att det påverkar självkänslan positivt att inte ens öka i vikt när man är lite slarvig med maten.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!