Coffee zeRoMagasinet

En kopp kaffe om dagen gör susen

Yvonne Andersson är en pigg 67-åring som tyckte att hon borde gå ner lite i vikt. Hon provade Coffee Zero och har gått ned 7 kilo. Hon er nöjd med resultatet, men har också upptäckt något annat med den dagliga koppen kaffe.

– Det smakar ju så gott. Varje morgon tar jag en påse och det är en vana jag inte tänker sluta med.
Yvonne är utbildad undersköterska som egentligen borde vara pensionär men som ändå arbetar i stort sett heltid. Numera som personlig assistent till en kvinna som behöver hjälp med det mesta.
– Det är kul att jobba och det ger naturligtvis ett extra tillskott till hushållskassan, säger hon. – Jag har inga planer på att sluta.

Coffee Zero följer alltid med

Yvonne bor i Lindome strax söder om Göteborg vilket man hör på dialekten men egentligen kommer hon från Junsele i Ångermanland, ett samhälle hon återvänder till varje sommar för att träffa släkt och vänner. Och Coffee Zero följer alltid med på resan till hembygden.
– För några år sedan tyckte jag att jag lagt på mig några kilon för mycket och tänkte att jag skulle gå ner. Jag har aldrig varit kraftigt överviktig så det var inte fråga om någon drastisk viktnedgång utan bara några överflödskilon som skulle borta.

yvonne-2

Med Coffee Zero försvann kilona

Hon läste om Coffee Zero på Facebook och tänkte varför inte? Sagt och gjort och hon beställde en första omgång kaffepåsar. Och det har gett resultat.

– Det var inte så att jag över en natt gick ner i vikt utan under en längre period. Ingen chockbantning utan lugnt och stilla.

7 kilo har det blivit och jag tror inte att jag kommer längre. Rättare sagt, jag vill inte gå ner mer utan är nöjd med det resultat jag fått.

Men Coffee Zero kommer hon inte att sluta med i första taget. Hon tror att en kopp kaffe om dagen hjälper henne att hålla vikten framöver.
– Och skriv att jag tycker att det är så gott. Riktigt gott! Jag kommer nog att sluta med vanligt kaffe och ta en kopp till av Coffee Zero.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!