Coffee zeRoMagasinet

– Mitt liv har blivit bättre med Coffee Zero

Gun Rosander i Arlöv har under sitt kämpat med en övervikt och flera sjukdomar. Men nu har det vänt!

I många år har Gun Rosander kämpat med en envis övervikt, Diabetes 2, ätstörningar och fibromyalgi. Sjukdomar som lett till försämrad livskvalitet och till slut en tillvaro som sjukpensionär.

– Jag har provat en mängd olika mediciner och hälsopreparat utan resultat. Jag har letat på internet efter någonting som skulle kunna hjälpa mig. Jag har läst på om olika kosttillskott och ätit både det ena och det andra. Till slut hittade jag Coffee Zero på Facebook och tänkte att jag skulle prova på. Det har jag inte ångrat.

Bara positiva effekter

Det var kombinationen av nyttiga, naturliga ingredienser och kaffe som fick Gun att beställa en första omgång av Coffee Zero. Efter fyra månader hade hon gått ner åtta kilo vilket har motiverat henne att fortsätta med kaffet. Men det är inte bara viktnedgången som Gun upplever som en positiv effekt.

– Eftersom Coffee Zero tar bort mycket av sockersuget som jag hade förut har mina blodsockervärden sjunkit och jag känner mig allmänt piggare. Ätstörningarna, i form av bulemi, som jag hade har försvunnit och värken i kroppen har minskat. Det är en fantastisk skillnad!

Kaffet som förenar nytta med nöje

Gun tycker om kaffe och dricker gärna 2-3 koppar Coffe Zero varje morgon. Till skillnad från vanligt kaffe ger det henne inte magont utan istället mer energi. Kostvanorna hade hon lagt om innan hon började med Coffee Zero utan att det hade haft någon märkbar effekt.

– Man kan väl lugnt säga att jag inte förändrat så mycket i mitt liv förutom att jag börjat dricka Coffee Zero varje dag. Motion får jag dessutom när jag ger mig ut promenader med hunden. Det känns skönt att få komma ut och röra på sig utan att kroppen säger ifrån.

Idealvikten i sikte

Gun har fortfarande åtta kilo kvar till sin målvikt men med Coffee Zero hoppas hon snart kunna nå den. Allt känns enklare och lättare nu när hon får lite hjälp på vägen.

– Livet blir bättre när kroppen inte protesterar. Nu ser jag fram emot att tappa ännu fler kilon. Tänk vad några koppar kaffe kan göra!

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!