Coffee zeRoMagasinet

– Mammakilona ska bort!

Som gravid lade Marianne Haugmoen på sig 30 kilo. Nu rinner de av – tack vare Coffee Zero.


I –Det tar bara nio månader att lägga på sig 30 kilo. Men att bli av med dem…
Det är sex år sedan Marianne Haug Moen blev gravid med sitt första barn. Kampen mot ”graviditetsöverskottet” har pågått lika länge.
-Det är tungt med extra kilon, och jag har provat de flesta dieter och program. Men det fungerade inte för mig. Att sluta äta fungerar inte för mig. Lite för lite motion har det nog också blivit, säger tvåbarnsmamman med ett leende.

Provpaket

Men övervikt är allvarligt nog. Den kan påverka hälsan både fysiskt och psykiskt och leda till minskad livskvalitet. Då Marianne såg en annons för Coffee Zero, nappade hon på erbjudandet om ett provpaket.

– Jag hade redan testat konkurrerande bantningskaffe, men att dricka fem, sex koppar om dagen blev för mycket. Rekommendationen att starta dagen med en kopp Coffee Zero passar mig mycket bättre. Och när det ger märkbara resultat är det inget att fundera på, slår Marianne fast.

Gick ner 10 kilo

Efter några veckors användning kunde hon konstatera att energinivån var märkbart högre. Och snart började vikten minska. Inom loppet av några månader var hela 10 kilo borta. Det är tack vare Coffee Zero, understryker Marianne.
Jag var inte nämnvärt mer aktiv och äter i princip likadant som tidigare. Skillnaden är bara att jag har blivit lite mer uppmärksam på hur mycket sötsaker jag sätter i mig. Istället för tio chokladbitar nöjer jag mig med fyra, säger hon leende.


Tio kilo är borta, men Marianne har satt upp högre mål. Går det som hon vill klarar hon att bli av med upp till 10–15 kilo. Men Coffee Zero ska hon behålla.

–Jag hade ärligt talat inte kunnat drömma om att det skulle vara möjligt att gå ner så mycket med hjälp av kaffe. Coffee Zero har kommit till mitt frukostbord för att stanna!

Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen.

Dessutom innehåller Coffee Zero klorogensyra som effektivt minskar blodsockerhalten. En stabil blodsockernivå kan bidra till att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

Kaffe är också en av de allra bästa källorna till antioxidanter.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

coffee zeRoBeställ idag och få over 40% rabatt!

Över 200 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja, tack! Jag vill beställa Coffee Zero för bara 169 kr för 1 månads förbrukning. Säljs som en prenumeration utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet kommer jag att motta 1 månads förbrukning varje månad fram till uppsägning för endast 299 kr i månaden. Alla försändelser har GRATIS frakt. För att säga upp prenumerationen ska du kontakta kundtjänst inom 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning åtar du dig att ta emot nästa schemalagda leverans. Vi finns här för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!