Coffee zeRoMagasinet

– Mammakilona ska bort!

Marianne Haug Moen gick upp 30 kilo när hon var gravid. Nu tappar hon kilon i rasande fart – tack vare Coffee Zero.

– Det tar bara nio månader att lägga på sig 30 kilo. Men att bli kvitt dem …

Det är sex år sedan Marianne Haug Moen blev gravid med sitt första barn. Kampen mot graviditetskilona har pågått lika länge.

– Det är jobbigt att vara för tung och jag har provat det mesta av dieter och program. Men det har inte varit någon lösning för mig. Att sluta äta fungerar inte för mig. Lite för lite motion har det nog också blivit, ler tvåbarnsmamman.

Provförpackning

Men att vara överviktig är allvarligt nog. Det kan påverka hälsan både fysiskt och psykiskt, och leda till minskad livskvalitet. När Marianne såg en annons för Coffee Zero slog hon till på erbjudandet om en provförpackning.

– – Jag hade redan testat ett bantningskaffe av ett annat märke, men att dricka fem, sex koppar om dagen blev för mycket. Att starta dagen med en kopp Coffee Zero passar mig mycket bättre. Och eftersom det gav märkbara resultat var det inget att fundera på, säger Marianne.

Gick ner 10 kilo

Marianne

– Jag var inte nämnvärt mer aktiv under den här perioden och åt i princip som vanligt. Skillnaden är bara att jag har blivit lite mer uppmärksam på vad jag sätter i mig av sötsaker. Istället för tio chokladbitar nöjer jag mig med fyra, säger hon med ett leende.

Morgonkaffet är här för att stanna

Tio kilo är borta, men Marianne har större mål. Går det som hon vill klarar hon att bli av med ytterligare 10–15 kilo. Men Coffee Zero ska hon fortsätta med.

– Jag hade ärligt talat inte kunnat drömma om att det skulle vara möjligt att gå ner så mycket med hjälp av kaffe. Från och med nu blir det alltid Coffee Zero på morgonen!

Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Gröna kaffebönor är egentligen som vilka kaffebönor som helst, men de är inte rostade. När vanliga kaffebönor rostas försvinner mycket av klorogensyran som finns naturligt i kaffebönor. I Coffee Zero däremot bevaras klorogensyran, som bland annat bidrar till att förbränningen av fett i kroppen ökar.

Klorogensyra bidrar till att blodsockernivån stabiliseras, vilket i sin tur gör att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

Kaffe är dessutom en av de allra bästa källorna till antioxidanter. Antioxidanter är viktiga för hälsan på grund av dess förmåga att hämma inflammatoriska processer och neutralisera skadliga syreföreningar som annars påverkar kroppens celler negativt.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!