Coffee zeRoMagasinet

– Många har kommenterat att de ser att jag går ner i vikt!

För två år sedan gjorde Kristina en knäoperation på grund av artros. Coffee Zero hjälpte Kristina Rundin, 59 år, att komma igång och gå ner i vikt.

– Innan har jag styrketränat men nu kunde jag inte göra det på samma sätt och då blev det också att man gick upp i vikt. Kristina dök på Coffee Zero på internet och läste om att det dels är bra för viktkontroll men också har en stark antioxidativ effekt.

– Jag har använt Coffee Zero ganska länge. Jag läste om det och såg att det innehåller antioxidanter som kan hålla mig mer frisk men också hjälpa mig gå ner i vikt, berättar Kristina.

– Jag brukar åka på bihåleinflammationer som inte vill ge med sig nästan varje vinter så det var lockande att Coffee Zero funkar med båda.

Funkar trots att jag inte var kaffedrickare

– Jag brukar börja med en kopp Coffee Zero på morgonen till frukost. Jag är ingen kaffedrickare egentligen och tyckte nästan det var lite äckligt först och tog det mer som medicin, skrattar Kristina och fortsätter:

– Nu har jag vant mig vid smaken och tycker att det är gott! Jag brukar dricka Coffee Zero till en tallrik fil med skivad banan och en glutenfri hård macka eller ett ägg.

Har gått ner 8-10 kilo

– Från maj förra året har jag gått ner 8-10 kilo. Och då är det inte som att jag har svält mig eller så! Jag har börjat bli mer rörlig sedan operationen och börjat gå och cykla mer och mer, men jag har inte börjat gymma än, berättar Kristina.

– Det jag har gjort är att jag har börjat använda mig av Coffee Zero. Och jag har fortfarande några kilon kvar som jag vill gå ner.

Fått många positiva kommentarer

– Många har kommenterat att de ser att jag går ner i vikt. Först sa jag “nejdå…” men sen har jag insett att det faktiskt är flera kilo. Folk frågar vad jag gjort för att gå ner och då brukar jag säga att dricker Coffee Zero!

Just nu har vi en kampanj där du kan köpa Coffee Zero för HALVA PRISET!
Obs: Begränsat erbjudande, så länge lagren är kvar.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!