Coffee zeRoMagasinet

– Många har kommenterat att de ser att jag går ner i vikt!

För två år sedan gjorde Kristina en knäoperation på grund av artros. Coffee Zero hjälpte Kristina Rundin, 59 år, att komma igång och gå ner i vikt.

– Innan har jag styrketränat men nu kunde jag inte göra det på samma sätt och då blev det också att man gick upp i vikt. Kristina dök på Coffee Zero på internet och läste om att det dels är bra för viktkontroll men också har en stark antioxidativ effekt.

– Jag har använt Coffee Zero ganska länge. Jag läste om det och såg att det innehåller antioxidanter som kan hålla mig mer frisk men också hjälpa mig gå ner i vikt, berättar Kristina.

– Jag brukar åka på bihåleinflammationer som inte vill ge med sig nästan varje vinter så det var lockande att Coffee Zero funkar med båda.

Funkar trots att jag inte var kaffedrickare

– Jag brukar börja med en kopp Coffee Zero på morgonen till frukost. Jag är ingen kaffedrickare egentligen och tyckte nästan det var lite äckligt först och tog det mer som medicin, skrattar Kristina och fortsätter:

– Nu har jag vant mig vid smaken och tycker att det är gott! Jag brukar dricka Coffee Zero till en tallrik fil med skivad banan och en glutenfri hård macka eller ett ägg.

Har gått ner 8-10 kilo

– Från maj förra året har jag gått ner 8-10 kilo. Och då är det inte som att jag har svält mig eller så! Jag har börjat bli mer rörlig sedan operationen och börjat gå och cykla mer och mer, men jag har inte börjat gymma än, berättar Kristina.

– Det jag har gjort är att jag har börjat använda mig av Coffee Zero. Och jag har fortfarande några kilon kvar som jag vill gå ner.

Fått många positiva kommentarer

– Många har kommenterat att de ser att jag går ner i vikt. Först sa jag “nejdå…” men sen har jag insett att det faktiskt är flera kilo. Folk frågar vad jag gjort för att gå ner och då brukar jag säga att dricker Coffee Zero!

coffee zeRoBeställ idag och få over 40% rabatt!

Över 200 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja, tack! Jag vill beställa Coffee Zero för bara 169 kr för 1 månads förbrukning. Säljs som en prenumeration utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet kommer jag att motta 1 månads förbrukning varje månad fram till uppsägning för endast 299 kr i månaden. Alla försändelser har GRATIS frakt. För att säga upp prenumerationen ska du kontakta kundtjänst inom 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning åtar du dig att ta emot nästa schemalagda leverans. Vi finns här för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!