Coffee zeRoMagasinet

Många i min omgivning har sett förändringen

47 åriga Eija Amsköld älskar att umgås med familj och vara ute i naturen. Efter 30 år av nattarbete inom vården fanns inte mycket energi kvar till att hålla sig i form.

Jag tappade all ork, hade inte lust med någonting, säger Eija.

Hur mår du nu i jämförelse med innan du började använda Coffee Zero?

Det positiva för mig är att jag har blivit mycket piggare. Jag mår bättre i min mage och har fått mera energi. Jag tror det kan bero på viktnedgången att orken kom tillbaka.

Under tiden hon drack Coffe Zero berättar Eija att hon kunde gå ned 4-5 kilo i veckan.

Jag har fått bättre humör och känner mig gladare och piggare. Många i min omgivning har sett förändringen. De frågar om vad som har hänt och då har jag förklarat att det är kaffet som gjort det.

Har du mer energi efter att du börjat använda Coffee Zero och gått ned i vikt?

Ja verkligen, jag orkar vara utomhus igen med mitt bonusbarnbarn. Jag kommer även ut på längre promenader med min hund och jag njuter verkligen av det!

Tycker du att din livskvalité har förbättrats?

Ja det har den verkligen. Jag är jättenöjd med produkten och allt jag gör är att jag tar en kopp varje morgon efter frukost.

Fakta om Coffee Zero

Kaffe Zero innehåller klorogensyra och krom som bidrar till den normala omsättningen av kostenergigivande näringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner.
Dessutom bidrar krom till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

coffee zeRoBeställ idag och få over 40% rabatt!

Över 200 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja, tack! Jag vill beställa Coffee Zero för bara 169 kr för 1 månads förbrukning. Säljs som en prenumeration utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet kommer jag att motta 1 månads förbrukning varje månad fram till uppsägning för endast 299 kr i månaden. Alla försändelser har GRATIS frakt. För att säga upp prenumerationen ska du kontakta kundtjänst inom 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning åtar du dig att ta emot nästa schemalagda leverans. Vi finns här för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!