Coffee zeRoMagasinet

Många i min omgivning har sett förändringen

47 åriga Eija Amsköld älskar att umgås med familj och vara ute i naturen. Efter 30 år av nattarbete inom vården fanns inte mycket energi kvar till att hålla sig i form.

Jag tappade all ork, hade inte lust med någonting, säger Eija.

Hur mår du nu i jämförelse med innan du började använda Coffee Zero?

Det positiva för mig är att jag har blivit mycket piggare. Jag mår bättre i min mage och har fått mera energi. Jag tror det kan bero på viktnedgången att orken kom tillbaka.

Under tiden hon drack Coffe Zero berättar Eija att hon kunde gå ned 4-5 kilo i veckan.

Jag har fått bättre humör och känner mig gladare och piggare. Många i min omgivning har sett förändringen. De frågar om vad som har hänt och då har jag förklarat att det är kaffet som gjort det.

Har du mer energi efter att du börjat använda Coffee Zero och gått ned i vikt?

Ja verkligen, jag orkar vara utomhus igen med mitt bonusbarnbarn. Jag kommer även ut på längre promenader med min hund och jag njuter verkligen av det!

Tycker du att din livskvalité har förbättrats?

Ja det har den verkligen. Jag är jättenöjd med produkten och allt jag gör är att jag tar en kopp varje morgon efter frukost.

Fakta om Coffee Zero

Kaffe Zero innehåller klorogensyra och krom som bidrar till den normala omsättningen av kostenergigivande näringsämnen som kolhydrater, fetter och proteiner.
Dessutom bidrar krom till att upprätthålla en normal blodsockernivå.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!