Coffee zeRoMagasinet

Mycket piggare och mer energi med Coffee Zero

Susanne Sjöberg lever ett aktivt liv med nattjobb, simning och roliga träningspass på Friskis. Coffee Zero har gett henne otroliga resultat när det gäller att gå ner i vikt – men framför allt mår hon mycket bättre.

Pigg hela dagen

För två år sedan fick 53-åringen från Karlshamn nys om Coffee Zero och tyckte att den hälsosamma drycken och dess förbränningsegenskaper lät mer än lockande. Hon provade och fastnade direkt – idag är Coffee Zero en naturlig del av hennes morgonrutin.
– Jag dricker en kopp varje morgon och det gör att jag håller mig pigg hela dagen. Det känns att drycken gör nytta, den ökar förbränningen helt otroligt bra och jag mår mycket bättre.

Gått ner 13 kilo

Susanne bytte ganska snabbt ut sitt vanliga morgonkaffe mot Coffee Zero och tack vare den nyfunna energin har hon sedan i augusti börjat gå på fler och fler träningspass.
– Coffee Zero fungerar jättebra som ett komplement till annan träning.

Jag har gått ner 13 kilo sen augusti och mår bättre än någonsin.

Under de nattliga arbetspassen på äldreboendet har Coffee Zero blivit en räddare i nöden för Susanne. Energin hon får på morgonen håller i sig hela dagen och hon tipsar ofta både jobbkompisar, vänner och familj om drycken.
– Jag märker enorm skillnad på hur jag mår och jag rekommenderar verkligen alla att prova. Du blir piggare, smalare och får en gladare kropp rakt igenom.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!