Coffee zeRoMagasinet

– Experten trodde inte det var möjligt

Terje Gundersen (63) började med Coffee Zero. Nu har han gått ner över tolv kilo!

– Det var tydligt att något måste göras. Jag vägde minst 20 kilo för mycket och det mesta hade lagt sig runt magen, berättar Terje Gundersen.

Alla försök med att motionera och lägga om kosten hade gått åt pepparn. Och när Terje var nära att utveckla diabetes typ 2 remitterades han till en näringsfysiolog av sin läkare. Men 63-åringen från Greåker hade redan ”tjuvstartat”: Han hade börjat dricka Coffee Zero.

– Det var min sambo som tyckte att jag borde prova ett hälsokaffe. Jag dricker ju ändå kaffe varje dag och tänkte varför inte? Jag hade ingenting att förlora, berättar Terje.

Förvånad

Han kunde inte för sitt liv begripa vilket resultat en daglig kopp Coffee Zero skulle leda till. Efter tre månader hade han gått ner hela tolv kilo – och det hände innan han hade börjat lägga om sin kost enligt instruktionerna från näringsfysiologen.

Jag har ätit som vanligt och näringsfysiologen är jätteförvånad. Hon säger att hon inte kan förstå det på annat sätt än att det är Coffee Zero som har hjälpt mig, säger Terje.

Han har märkt att både hungerkänslan och sötsuget har minskat sedan han började dricka Coffee Zero på morgonen.

– Jag blir mätt mycket snabbare och äter därför mindre än tidigare. Dessutom har suget efter sötsaker nästan försvunnit.

– Och jag som aldrig har kunnat passera godishyllan i livsmedelsbutiken utan att plocka åt mig en chokladkaka eller två. Nu kunde jag plötsligt gå förbi utan att bli frestad.

En stor lättnad

Som mest vägde Terje nästan 110 kilo. Nu vill han gå ner tio kilo till så att han kommer ner till mellan 85 och 90 kilo, som läkaren rekommenderar.

– Redan nu har min hälsa förbättrats något enormt! Risken för att få diabetes har minskat betydligt och jag har fått ett mycket bättre, för att inte säga lättare liv. Förut kändes det som om magen nådde upp till hakan, men nu är det lättare att röra sig, berättar Terje.

– Jag har fått mer energi och är mer uthållig. Dessutom känner jag inte av min meniskel lika mycket, en skada som jag dragits med under lång tid. Och det går inte en dag utan att jag får positiva kommentarer från släkt och vänner, säger han nöjt.

Och Coffee Zero? Det kommer jag fortsätta med, säger Terje med eftertryck.

– Kaffet har inte bara hjälpt mig med mina problem. Det smakar till och med gott!

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!