Coffee zeRoMagasinet

– Nu är det lättare att komma igång med träningen

Det är inte alltid man har lust att träna. Coffee Zero ger Pia Andreassen extra energi och motivation.

Det är långa dagar. Vid sidan av studierna i specialpedagogik har Pia Andreassen inte mindre än två deltidsjobb. Det gäller att utnyttja de lediga stunderna väl.

– Jag kopplar av när jag tränar. Fysisk aktivitet rensar huvudet och ger ny energi till studier och jobb. Men så är det den där ”komma-igång-tröskeln”… Ibland känns den ofantligt hög, och det är frestande att stanna kvar i soffan, säger Pia.

Uppiggande effekt

pia

När Pia såg en annons om Coffee Zero blev hon intresserad av att prova bantningskaffet som har hjälpt så många skandinaver att gå ner i vikt.

– Jag har inga problem med vikten, den brukar ligga inom en marginal på fem kilo hit eller dit. Det var den uppiggande effekten av kaffet jag var ute efter, berättar hon. Pia hoppades att Coffee Zero skulle ge henne en liten kick och gör det lättare att gå och träna.

– Och jag som inte ens gillade kaffe! Men det visade sig att Coffee Zero var lätt att tycka om. Inom kort blev det en vana för Pia att ta med en portionspåse kaffe och en termos med varmt vatten i ryggsäcken när hon gick till skolan.

Mindre sötsug

Coffee Zero-effekten kom inom några dagar. Pia kände sig mer vaken och alert, precis som hon hade hoppats.
– Jag fick mer energi och motivation att välja löpbandet framför soffan. Dessutom blev träningen mer effektiv, säger Pia och berättar om en trevlig biverkning av sin nya kaffevana.
– Sötsuget är märkbart mindre, vilket gör det lättare att motstå frestelserna i vardagen. Tack Coffee Zero!

Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Gröna kaffebönor är egentligen som vilka kaffebönor som helst, men de är inte rostade. När vanliga kaffebönor rostas försvinner mycket av klorogensyran som finns naturligt i kaffebönor. I Coffee Zero däremot bevaras klorogensyran, som bland annat bidrar till att förbränningen av fett i kroppen ökar.

Klorogensyra bidrar till att blodsockernivån stabiliseras, vilket i sin tur gör att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

Kaffe är dessutom en av de allra bästa källorna till antioxidanter. Antioxidanter är viktiga för hälsan på grund av dess förmåga att hämma inflammatoriska processer och neutralisera skadliga syreföreningar som annars påverkar kroppens celler negativt.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!