Coffee zeRoMagasinet

– Nu rinner kilona av

Irene Eggar Grønnevik har provat det mesta för att gå ner i vikt. Coffee Zero fungerar!

-Jag har alltid varit stor och kampen mot övervikten har pågått i stor sett hela livet, säger Irene Eggar Grønnevik. 50-åringen har provat otaliga dieter, kurer och bantningsprodukter och för några år sedan genomgick hon en fetmaoperation.

Men förhoppningen om varaktig viktminskning gick ordentligt i baklås när Irene blev sjuk och blev tvungen att amputera det ena benet.

Jag tycker om att vara ute i naturen, men det är inte så lätt att röra sig tillräckligt när man använder protes. Det är särskilt svårt på isiga och snöiga vägar, och under vintern blir det lite för många timmar i fåtöljen, berättar Irene.

Kaffemoster

På grund av allt stillasittande började Irene lägga på sig igen. Hon började leta efter en produkt som kunde få henne att gå ner i vikt. Valet föll på Coffee Zero.

– Jag är redan en riktig kaffemoster. Därför hade det varit fantastiskt om kaffe kunde hjälpa mig att gå ner i vikt, säger Irene, som medger att hon var exalterad och samtidigt lite skeptisk. Men det tog inte lång tid förrän hon såg resultaten av den dagliga koppen med hälsokaffe.

– Nu har jag faktiskt gått ner sju kilo här i fåtöljen, något jag är väldigt nöjd med, säger Irene och berättar att Coffee Zero har hjälpt henne att få
kontroll över sötsuget.

-Sötsaker har alltid varit min svaghet, men nu kan jag ha en chokladkaka i huset utan att den försvinner direkt, ler hon, och konstaterar att Coffee Zero har gett henne en ”flygande start” i kampen mot övervikten.
–Nu är jag motiverad att bli kvitt ännu fler kilon!

irene-1-redigert

Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen.

Dessutom innehåller Coffee Zero klorogensyra, som effektivt minskar blodsockerhalten. En stabil sockernivå kan bidra till att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

Kaffe är också en av de allra bästa källorna till antioxidanter. Antioxidanter ger god hälsoeffekt på grund av de inflammationshämmande egenskaperma.

BESTÄLL ENKELT I FORMULÄRET NEDAN. PROVA NU. BETALA SENARE.

coffee zeRoBeställ idag och få over 40% rabatt!

Över 200 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja, tack! Jag vill beställa Coffee Zero för bara 169 kr för 1 månads förbrukning. Säljs som en prenumeration utan bindningstid. Efter välkomsterbjudandet kommer jag att motta 1 månads förbrukning varje månad fram till uppsägning för endast 299 kr i månaden. Alla försändelser har GRATIS frakt. För att säga upp prenumerationen ska du kontakta kundtjänst inom 14 dagar efter fakturadatum. Vid sen uppsägning åtar du dig att ta emot nästa schemalagda leverans. Vi finns här för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!