Coffee zeRoMagasinet

– Nu rinner kilona av

Irene Eggar Grønnevik har provat det mesta för att gå ner i vikt. Coffee Zero fungerar!

-Jag har alltid varit stor och kampen mot övervikten har pågått i stort sett hela livet, säger Irene Eggar Grønnevik. 50-åringen har provat otaliga dieter, kurer och bantningsprodukter och för några år sedan genomgick hon en fetmaoperation.

Men förhoppningen om varaktig viktminskning gick ordentligt i baklås när Irene blev sjuk och blev tvungen att amputera det ena benet.

Jag tycker om att vara ute i naturen, men det är inte så lätt att röra sig tillräckligt när man använder protes. Det är särskilt svårt på isiga och snöiga vägar, och under vintern blir det lite för många timmar i fåtöljen, berättar Irene.

irene-1-redigert

Kaffemoster

På grund av allt stillasittande började Irene lägga på sig igen. Hon började leta efter en produkt som kunde få henne att gå ner i vikt. Valet föll på Coffee Zero.

– Jag är redan en riktig kaffemoster. Därför hade det varit fantastiskt om kaffe kunde hjälpa mig att gå ner i vikt, säger Irene, som medger att hon var exalterad och samtidigt lite skeptisk. Men det tog inte lång tid förrän hon såg resultaten av den dagliga koppen med hälsokaffe.

– Nu har jag faktiskt gått ner sju kilo här i fåtöljen, något jag är väldigt nöjd med, säger Irene och berättar att Coffee Zero har hjälpt henne att få kontroll över sötsuget.

-Sötsaker har alltid varit min svaghet, men nu kan jag ha en chokladkaka i huset utan att den försvinner direkt, ler hon, och konstaterar att Coffee Zero har gett henne en ”flygande start” i kampen mot övervikten.
–Nu är jag motiverad att bli kvitt ännu fler kilon!

irene-1-redigert

Så fungerar Coffee Zero

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen.

Dessutom innehåller Coffee Zero klorogensyra, som effektivt minskar blodsockerhalten. En stabil sockernivå kan bidra till att fettcellerna tar upp och lagrar mindre fett.

BESTÄLL I FORMULÄRET NEDAN.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!