Coffee zeRoMagasinet

– Folk påpekar att jag har gått ner i vikt!

Lilli-Ann hade provat alla möjliga bantningsmetoder, utan att uppnå önskat resultat. När hon började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!

För Lilli-Ann Wahlberg i Olofström är ingen dag den andra lik. Hon lever ett aktivt liv fullt av jobb, evenemang och gemenskap och hon reser mer än gärna utomlands till sol och värme. När det kommer till bantningskurer har hon praktiskt taget provat allt som marknaden har att erbjuda.

– Det finns piller, pulver, LCHF, GI, jag har provat allt mellan himmel och jord. Många fungerar ju väldigt bra, det är efteråt problemen uppstår, när man ska börja leva som vanligt igen, berättar hon.

– Dessutom var det många som pratade väldigt gott om produkten, så det kändes som att det var värt ett försök.

Även om många av kurerna hjälpte henne att bli av med oönskade kilon, var det lätt att de kom smygande tillbaka efter en tid. Något hon inte upplever med Coffee Zero.

– Jag såg en annons om det här hälsosamma kaffet och eftersom jag verkligen provat allt annat utan att bli nöjd, tänkte jag att det kanske kunde vara något för mig. Dessutom var det många som pratade väldigt gott om produkten, så det kändes som att det var värt ett försök.


Skillnad direkt: När Lilli-Ann började med Coffee Zero märkte hon skillnad direkt – och är piggare än någonsin!

Gott kaffe och koll på vikten

Idag har Coffee Zero blivit en naturlig del av hennes vardag, vilket har hjälpt henne hålla koll på vikten.

– Jag märkte skillnad efter bara någon månad, det var flera som frågade om jag gått ner i vikt och sa att de tyckte att jag såg både smalare och friskare ut.

Att kaffet dessutom smakar gott är något hon är extra glad över.

– Vanligt kaffe har aldrig varit min grej, jag tycker att Coffee Zero är mycket godare och jag dricker det mer än gärna. Enda nackdelen är att jag nästan blir lite för pigg ibland, säger Lilli-Ann och skrattar hjärtligt.

Kontroll över viktnedgången

Många bantningskurer går ut på att snabbt tappa kilon, men Lilli-ann upplever att Coffee Zero fungerar lite annorlunda.

– Det känns inte bra att man ska tappa jättemånga kilon direkt när man börjar banta, då kommer de tillbaka direkt. Tack vare Coffee Zero har jag kontroll över min viktnedgång, det sker på mina villkor och jag känner att jag på ett hälsosamt sätt kan må lite bättre för varje dag. Jag rekommenderar Coffee Zero till alla som vill gå ner i vikt – och dricka ett riktigt gott kaffe!

Just nu har vi en kampanj där du kan köpa Coffee Zero för HALVA PRISET. Fyll i formuläret nedan. OBS! Erbjudandet är tidsbegränsat och gäller så länge lagret räcker.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!