Coffee zeRoMagasinet

Så lyckades jag äntligen med bantningen

Siri hade det med åren smugit sig för många kilo på, och satt sig rundt midjan. Med stöd av Coffee Zero lyckades hon med bantningen!

Det var efter sommarsemestern år 2018 att 53-åriga Siri från Oslo bestämde att hon skulle gå ner i vikt. – Jag hade verkligen haft en trevlig sommar, med stora mängder öl och vin. Och naturligtvis massor av god mat på grillen! Jag hade redan gått upp några kilo. Så efter sommarsemestern var jag tvungen att göra någonting. Till slut vägde jag 82 kilo. Det är några kilo för mycket på min kropp, säger en ärlig Siri.

– Jag fick ett tips från en bra vän som hade gått ner 9 kilo med detta kaffe. Jag beställde, och Coffee Zero levererades i min brevlåda några dagar senare. Det är det smartaste valet jag har gjort under en lång tid, säger Siri.

– Helt otrolig effekt

Hun började dricka Coffee Zero varje morgon, en rutin som verkligen gav resultat. Kaffet innehåller en kombination av förbränningsökande ingredienser tillsammans med andra medel som hjälper till att kontrollera din aptit.

– Jag gick ner nästan 2,5 kg per vecka när jag när jag drack kaffet och jag blev uppriktigt förvånad över hur lätt det ändå var. Jag kunde känna att min fettförbränning ökade varje dag. Det var en fantastisk känsla, säger Siri.

Coffee Zero innehåller extrakt från gröna kaffebönor. Extraktet innehåller ämnen som försvinner när bönorna rostas till vanligt kaffe. I Coffee Zero bevaras dessa ämnen, som bland annat bidrar till att öka fettförbränningen. Genom att dessutom tillsätta krom har vi skapat ett unikt kaffe med många hälsobefrämjande effekter.

Gick ner 17 kilo på rekordtid

– Att jag skulle gå ner i vikt så fort var inte att tro. Särskilt sedan jag hade ätit så mycket fet mat den sommaren. Men kaffet gav mig en otrolig resa.

Äntligen lyckades jag att gå ner i vikt!

– Jag var inte nämnvärt mer aktiv under den här perioden och åt i princip som vanligt. Jag kunde känna att förbränningen ökade. Jag känner mig lättare och fräschare efter att jag började dricka Coffee Zero. Det är som om kaffet har en renande effekt på kroppen.

Efter bara två månader gav Coffee Zero ett uppseendeväckande bra resultat. Siri gick ner hela 17 kilo och idag väger hon under 70 kilo.

– Tack vare Coffee Zero har jag kontroll över min viktnedgång, det sker på mina villkor och jag känner att jag på ett hälsosamt sätt kan må lite bättre för varje dag.

– Kaffet är oerhört effektivt, och jag rekommenderar kaffet till alla som vill gå ner i vikt. Du måste verkligen testa Coffee Zero, säger Siri.

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!