Coffee zeRoMagasinet

– Tappade 15 kilo genom att dricka kaffe

Idar Steigedal gick ner 15 kg och prickade in toppformen med hjälp av hälsokaffet Coffee Zero. Nu satsar kickboxaren från Surnadal på en karriär i Hollywood.

I augusti 2014 vann Idar Steigedal två guld i den internationella kampsporttävlingen Long Beach International Karate Championship i Los Angeles. 38-åringen från Surnadal tackar hälsokaffet Coffee Zero för att han kunde tävla i rätt viktklass och var i toppform under tävlingen.

15 kilo för tung

– Ungefär ett halvår före tävlingen vägde jag 95 kg. Det är kanske inte så mycket för en man som har tränat hela livet, men tillräckligt mycket för att hamna i tungviktsklassen – bokstavligen talat, säger Idar med ett leende. Han gjorde upp en plan för att gå ner 15 kilo. Det skulle ge honom möjlighet att tävla i en lägre viktklass och samtidigt göra honom mer ”fit for fight”.

Jag visste hur jag skulle träna och äta för att nå målet, men att gå ner så mycket i vikt är inte lätt. Kroppen protesterar kraftigt när den får mindre energi, och suget efter kolhydrater är svårt att motstå, säger Idar.

Startar dagen med Coffee Zero

Efter att ha läst om Coffee Zero bestämde han sig för att lägga in hälsokaffet i den dagliga kosten.

Jag gillar att starta dagen med en kopp kaffe och bytte rätt och slätt ut det vanliga kaffet mot Coffee Zero, säger Idar. Efter en kort tid med nya kaffevanor märkte han att det starka ”kolhydratsuget” nästan hade försvunnit.

– Vanligtvis blir jag lite smått galen av så lite kolhydrater. Men med en morgonkopp Coffee Zero på fastande mage kan jag genomföra kostplanen utan sug efter socker. Att slänga ut den söta läsken och energidrycker från kylskåpet var inga problem.

Idar-1-redigert

– Lättare att äta rätt

Efter att ha använt Coffee Zero under två perioder rekommenderar Idar produkten till andra som vill gå ner i vikt. Idag väger han mellan 80 och 85 kg och reglerar vikten genom en kombination av kost och motion.

– Coffee Zero gjorde det mycket enklare att gå ner i vikt. Sötsuget försvann och det blev lättare att äta rätt och få kontroll på måltiderna. Det hjälpte mig att nå min målvikt och pricka in toppformen inför USA-resan, säger Idar, som har gått en stuntman- och skådespelarkurs i Los Angeles. Under vistelsen där passade han på att knyta kontakter inom filmindustrin.

– Jag fick bra respons från flera filmstudior och har redan varit över en gång för att spela scener i en kommande film. Nu ska jag ge full gas och förverkliga min Hollywood-dröm!

coffee zeRoBeställ idag och få 50% rabatt!

Över 340 000 nöjda kunder i Skandinavien

  • 10 siffror

Ja tack! Jag vill beställa 1 månads förbrukning av Coffee Zero för endast 189 kronor. Abonnemanget har ingen bindningstid. Efter välkomsterbjudandet får jag efter 30 dagar 2 månaders förbrukning skickad till mig för endast 699 kronor. Som abonnent får du varannan månad Coffee Zero för endast 349:50 per månad (699 varannan månad). Alla försändelser har fri frakt. För att säga upp abonnemanget, vänligen kontakta kundservice 14 dagar innan nästa planerade försändelse. Vid sen uppsägning förpliktar du dig att ta emot nästa planerade leverans. Vi finns till hands för dig!

PAKETET SKICKAS DIREKT TILL BREVLÅDAN. ALLTID GRATIS FRAKT!