Coffee zeRo Ingredienser

Fakta
Näringsinnehåll per daglig dos:
Arabica kaffe pulver2 000 mg
Extrakt från gröna kaffebönor200 mg
Koffein (naturligt)60 mg
Krom120 µg (300 %*)

av referensvärdet

Gröna kaffebönor

Gröna kaffebönor innehåller höga halter av klorogensyra – ett ämne som är känt för sin förmåga att öka ämnesomsättningen och förbränningen. Det speciella kaffebönsextraktet i Coffee Zero har visat sig kunna stabilisera blodsockernivån och minska lagringen av fett i fettcellerna. Resultatet är en minskad blodsockernivå, vilket hjälper dig att gå ner i vikt.

Gröna kaffebönor innehåller dessutom stora mängder antioxidanter. De är faktiskt en av de bästa källorna till antioxidanter som finns. En kopp Coffee Zero om dagen ger dig hela dagsbehovet – och lite till. Det hjälper dig att behålla hälsan. Det är antioxidanternas potentiella förmåga att hämma inflammationer och förhindra att fria radikaler förstör proteiner, DNA och fett som ger den positiva hälsoeffekten. Att dricka en kopp Coffee Zero om dagen är därför bra för hälsan.

Krom (organiskt)

Coffee Zero innehåller organiskt krom som kroppen har lättare att ta upp. Krom bidrar till omsättningen av makronäringsämnen (kolhydrater, fett och proteiner) och hjälper kroppen att hålla blodsockret på en normal nivå.

Koffein

Koffeinet i Coffee Zero är naturligt och bevaras i sin ursprungliga form. Koffein är stimulerande och känt för att minska hungerkänslorna, vilket är bra om man vill gå ner i vikt. Koffeinet i Coffee Zero är dessutom uppiggande.

Användning och dosering