Coffee zeRo Så fungerar det

Kaffebönor
Kaffebönorna handplockas och bearbetas genom en unik tillverkningsmetod

Coffee Zero – hälsa i varje droppe!

Coffee Zero är ett hälsokaffe som innehåller klorogensyra från orostade, gröna kaffebönor. Klorogensyra har många gynnsamma hälsoeffekter, men detta viktiga ämne går förlorat när vanliga kaffebönor rostas. Klorogensyra är känt för sin förmåga att öka kroppens förbränning och kan därför hjälpa dig att gå ner i vikt. Coffee Zero innehåller även krom som bidrar till omsättningen av makronäringsämnen (till exempel socker) och hjälper kroppen att hålla blodsockret på en normal nivå.

Fakta

Hur fungerar det?

Coffee Zero använder du på samma sätt som ditt vanliga snabbkaffe – du rör bara ut det i hett vatten.

Innehåll per daglig dos:
Arabicakaffe, pulver2000 mg
Extrakt från gröna kaffebönor200 mg
Koffein (naturligt)60 mg
Krom120 µg (300 %*)

av referensvärdet

Vi svenskar dricker i genomsnitt 3,4 koppar kaffe per dag. Det betyder att vi är världens näst största kaffekonsumenter. Bara finländarna dricker mer kaffe. Coffee Zero är ett unikt kaffe, utvecklat för skandinaviska kaffeälskare. Men med Coffee Zero får du mer än bara ett kaffe. Ett regelbundet intag kan ha många gynnsamma effekter på din hälsa.

Viktkontroll

KLOROGENSYRA

Klorogensyra är känt för sin förmåga att hämma kroppens upptag av socker och öka förbränningen. Det speciella extraktet från gröna kaffebönor i Coffee Zero har visat sig kunna stabilisera blodsockernivåerna och därmed minska lagringen av fett i fettcellerna.

Krom (organiskt)

Coffee Zero innehåller krom i organisk form, vilket kroppen har lättare att tillgodogöra sig. Krom bidrar till omsättningen av makronäringsämnen (kolhydrater, fett och proteiner) och hjälper kroppen att hålla blodsockret på en normal nivå.

Koffein

Koffeinet i Coffee Zero är naturligt och bevaras i sin ursprungliga form. Koffein är stimulerande och känt för att minska hungerkänslorna, vilket är bra om man vill gå ner i vikt.

SYNERGIEFFEKT

Med Coffee Zero kan du öka dina chanser att gå ner i vikt på ett effektivt och framförallt enkelt sätt. Allt du behöver göra är att ersätta en av dina dagliga koppar kaffe med Coffee Zero. Alternativt kan du dricka en extra kopp med Coffee Zero utöver ditt vanliga kaffe.

Klorogensyran i Coffee Zero kan stabilisera blodsockernivån och samtidigt öka kroppens förbränning. Krom har en dokumenterad effekt och är ett mycket viktigt ämne för kroppen, särskilt i samband med viktminskning. Krom bidrar till omsättningen av makronäringsämnen och hjälper kroppen att hålla blodsockret på en normal nivå. Ett regelbundet intag av Coffee Zero kan därmed hjälpa dig att gå ner i vikt.


Antioxidanter

Coffee Zero har en stark antioxidativ effekt. Antioxidanterna i kaffe kan minska oxidativ stress, en process i kroppen som är orsaken bakom många sjukdomstillstånd, både lindriga och mer allvarliga.STORA MÄNGDER ANTIOXIDANTER

Coffee Zero innehåller stora mängder antioxidanter. Antioxidanter är viktiga eftersom de skyddar kroppen mot fria radikaler, som kan skada kroppens celler. Alla celler, organ och vävnadsvätskor i kroppen behöver ett skydd mot skadlig oxidation. Det finns många vetenskapliga belägg för att antioxidanter kan förebygga en mängd olika sjukdomar.

Studier visar att du får den bästa hälsoeffekten om du dricker tre koppar kaffe per dag. Men eftersom Coffee Zero innehåller större mängder aktiva ämnen än vanligt kaffe räcker det med en kopp för att täcka dagsbehovet. De aktiva ämnena i Coffee Zero finns inte i vanligt kaffe.