Coffee zeRo Vanliga frågor

Här hittar du svar på vanliga frågor om Coffee Zero och vår abonnemangstjänst.

 1. Hur många portionspåsar ska jag ta varje dag?

  Den rekommenderade dygnsdosen är 1 portionspåse per dag, och den bör inte överskridas. Läs mer om användning och dosering här.

 2. Hur lång tid tar det innan jag märker någon effekt?

  De flesta märker en positiv effekt efter fjorton dagar till tre månaders användning, beroende på individuella förutsättningar. Vissa personer känner av en effekt redan efter 6–7 dagars användning, medan andra upplever en mycket god effekt efter 4 månaders användning. Om du är osäker kan du kontakta vår kundtjänst för personlig rådgivning angående dosering och leveransintervall.

 3. Vad är skillnaden mellan gröna och vanliga kaffebönor?

  Vid rostningen av vanliga kaffebönor försvinner den aktiva substansen klorogensyra. Därför framställs Coffee Zero av färska, orostade gröna kaffebönor. När kaffebönor rostas blir de bruna. Innan de rostas är de gröna. Med vår metod tar vi vara på alla kraftfulla aktiva ämnen i kaffebönan, samtidigt som vi har lyckats ta fram en exceptionellt god smak.

 4. Hur länge räcker en förpackning Coffee Zero?

  En förpackning innehåller 30 påsar, vilket motsvarar en månad förbrukning vid en dosering på 1 portionspåse per dag. Om du har individuella behov är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för rådgivning.

 5. Kan jag dricka Coffee Zero på fastande mage?

  Ja, det går bra att ta Coffee Zero på tom mage, även om vi rekommenderar en lätt måltid före intag. Effekten av kaffet blir densamma vilket du än väljer. Läs mer om användning och dosering här.

 6. När på dagen bör jag dricka Coffee Zero?

  Bäst effekt uppnår du genom att dricka en kopp Coffee Zero tidigt på dagen i samband med frukosten. På så sätt får du fart på kroppens förbränning och får extra energi inför dagen. Men det går bra att dricka Coffee Zero när som helst under dagen. Undvik dock att dricka Coffee Zero sent på kvällen eftersom det innehåller koffein.

 7. Kan jag använda produkten i kombination med mediciner?

  Coffee Zero är en naturprodukt som i normala fall kan användas tillsammans med mediciner. Om du är osäker och använder receptbelagda läkemedel bör du kontakta din läkare.

 8. Vad innehåller Coffee Zero?

  Här kan du läsa mer om ingredienserna i Coffee Zero och hur de fungerar.

 9. Vi är flera i familjen som använder Coffee Zero, kan vi få rabatt?

  Om ni är flera användare som bor på samma adress kan ni kontakta vår kundservice och få familjerabatt. Vi rekommenderar att en av er beställer först, och därefter kontaktar oss så att ni finns registrerade i vårt system innan vi lägger in rabatten.

 10. Förbinder jag mig till något när jag beställer Coffee Zero?

  Nej, Coffee Zero säljs som ett abonnemang utan bindningstid. Du får första förpackningen till halva priset så att du har möjlighet att prova produkten. Därefter får du en förpackning varje månad till ordinarie pris. Du kan när som helst säga upp abonnemanget, men senast 14 dagar före nästa försändelse. Detta beror på att vi alltid skickar försändelsen i god tid så att du har den i brevlådan exakt en månad efter den föregående. Vi vill att du ska få ut mesta möjliga av Coffee Zero och du bör därför inte göra något uppehåll i det dagliga intaget. Du kan också köpa 6 eller 12 förpackningar utan abonnemang till rabatterat pris.

 11. Jag ska på semester och vill hoppa över en eller två försändelser. Hur gör jag?

  Inga problem! Vi kan skräddarsy leveranserna enligt dina önskemål! Du enda du behöver göra är att kontakta kundservice.

 12. JJag hittar inte svar på min fråga, vad ska jag göra?

  
Kontakta oss! Våra kundservicemedarbetare är specialister på våra produkter och finns till hands för att hjälpa dig med allt från personlig rådgivning till att besvara frågor om beställningar och leveranser. Kontakta vår kundservice idag. Vi finns till hands för dig!

 

Kontakt Beställ